Design 1

Gennem perioden d. 4. oktober til d. 15. oktober arbejder jeg hver dag med at forbedre bloggens form og funktionaliteter i forhold til støtte formidlingen af indholdet under temaet Designtanker. Jeg er flittig gæst på youtube og hos wordpress for at lære at håndtere layout, widgets, diverse plugins.  Jeg har en ide om en tilgængelig intuitiv brugerflade med gode funktionaliteter, der fungerer godt på mobile enheder. En blog er for mig nemlig rigtig god, når den er lige ved hånden, læs: mobilen. Det sker ofte, at jeg får mine ideer og reflektioner til indhold, netop når jeg er i gang med noget helt andet end arbejde og studie (Selvom det næsten tager al min tid). Inspiration og reflektion kræver plads og som musiker er jeg vant til at søge kreativiteten på de særeste tidspunkter og steder. Mobilen har jeg næsten altid på mig og bloggen er derfor oplagt som skrive og idéredskab. Jeg vil poste mine tekniske overvejelser i tråden herunder. Du er mere end velkommen til at skrive med. Kritik skærper opmærksomheden og øger kreativiteten. Jeg kvitterer naturligvis med et indlæg på din blog 🙂

Forsidebilledet på bloggen: En sceneri fra min cykeltur på vej til arbejde. Skulpturen er på en gang digital og analog i sit udtryk. En tænker, der på en gang skuer indad og skuer ud i fremtiden, på tværs af kulturer, tid og rammer. Robotanalogien inspirerer til reflektioner over den digitale verden og henleder tankerne til menneskelige transformationer i og med ikt. En direkte analogi er til maskinintelligens. På de efterhånden mørke og regnfulde efterårsdage kan tankerne under cykelturen falde på forestillingen om en posthuman verden jf. de fremstillinger, der kan findes om  singularisternes verdensbillede. Det kræver mindst en dobbelt espresso, når jeg når frem til mit arbejde på sprogcentret på Flæsketorvet.

Om forsidebilledet fra Esplanaden Kbh.:

Foto: Claes, iphone 5s

Link: Thezinker zinker kim michael //Claes

Seneste kommentarer

  1. Lars Pedersen siger:

    Hej Claes
    Det er et spændende og kreativt arbejde, du er i proces med. Flot at du tænker i designudtrykket som en måde at formidle dig selv på. Det tiltaler mig meget.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.